Scheidsrechter

Viki De Cremer

Accommodatie

Sportcomplex Ivo Van Damme

Hoger Op heeft 45 minuten lang uitzicht gehad op puntengewin maar wordt vroeg in de tweede helft op achterstand geplaatst en kan daarna geen vuist meer maken.

Kampenhout dikt in de slot minuten nog aan tot 1-3.

De bezoekers beginnen aan een hoog tempo en tot twee keer toe moeten Lode en Cedric een bal van de lijn keren. Het doelpunt valt aan de andere kant: Xander duwt een hoekschop van Marten aan de verste paal binnen en 1-0. Bijna wordt het 2-0 wanneer een terugspeelbal de bezoekende keepr Billast verrast en de bal traag langs de verste paal in hoekschop rolt. Net voor de pauze devieert Lode aan hoekschop aan de eerste paal in eigen doel en 1-1. Wij gaan dus rusten met een 1-1 ruststand.

In de 2de helft komt HO al vroeg op achterstand. Vangrunderbeek mag vanop de rand van de zestien een teruglegger in de kruising plaatsen en 1-2. In de 56" haalt Cedric nog maar eens een bal van de lijn en belandt een schot van een Kampenhout speler op de kruising. HOV krijgt dan terug wat greep op de wedstrijd maar kan geen uitgespeelde kansen creëeren. Integendeel via de counter wordt het nog 1-3 na een kopbal van William Acke. Een nederlaag waar niets op aan te merken is.