Van 0-2 naar 2-2 en toch zat er meer in voor de thuisploeg

Scheidsrechter

Geert Denoodt

Accommodatie

Onbekend

Doelpunten: 6" 0-1, Nick Marchoul; 48" J. Pino 0-2; 53" Marten Ansoms 1-2; 75" Tim Bruylandt 2-2.

HO Veltem heeft in de eerste helft niet veel in de pap te  brokken en staat aan de rust verdiend op achterstand na een prachtig afstandschot van Marchoul in de rechter winkelhaak 0-1.

HO Veltem kan alleen één keer dreigen via Tim maar de Veltemse aanvaller wacht iets te lang om af te drukken.

De tweede helft begint rampzalig voor de thuisploeg. Een ingestudeerde corner wordt laag door Pinon binnengeschoten en de thuisploeg staat op een dubbele achterstand 0-2.

De thuisploeg komt terug in de wedstrijd na 53' via een solo vanop links door Marten, die hoog in het dak besluit 1-2.

De bezoekers storten nu fysiek volledig ineen en in de 75" komt HOV op gelijke hoogte. Tim duwt een center van Koen aan de achterste paal binnen en 2-2. HOV drukt nu door en Wambeek mag van geluk spreken dat zowel Gilles, Koen en Lander achtereenvolgens, telkens volledig in het centrum vrijgespeeld, te zwak besluiten om doelman Corbisier te verslaan.

HO Veltem beeindigt deze wedstrijd met een dubbel gevoel: tevreden dat een 0-2 achterstand werd opgehaald maar ook een beetje ontgoocheld omdat een overwinning er zeker in zat.

Zondag trekken de groen-witten naar het stugge Borght.