Datum

5 november 2021 20:30

Accommodatie

Onbekend

Veltem begint met vertrouwen aan de thuismatch tegen Berg-Op. De vorige drie matchen hebben ze namelijk gewonnen. Daarboven kan de thuisploeg rekenen op de nodige steun van de supporters.

De thuisploeg begint gretig aan de wedstrijd. Kansen volgen helaas nog niet. Het deksel valt spreekwoordelijk op de neus. Na een misverstand achterin bij Veltem komt Berg-Op 0-1 voor. De machine van Veltem komt dan pas op gang. Op een afgeweken voorzet is Drosse goed gevolgd en zet hij de 1-1 op het bord.
Vanaf dan is het hek van de dam. Met als voornaamste reden de Veltemse supporters, maar ook délége Chelle en het nieuwe spitsenduo Nille De Conick en MC patron lieten van zich horen. Ze lieten duidelijk van zich horen. De voorsprong liet dan ook niet lang op zich  wachten. Met een magistrale lob zet Nille De Coninck de keeper te kijk. Weer enkele minuten later staat het al 3-1. De laatste verdediger van de uitvliegen haalt Nille De Coninck neer in het strafschopgebied. De Penalty gaat feilloos binnen, dankzij Wosh. Enkele minuten voor de rust trapt Adi de 4-1 tegen de netten.

De tweede helft begint wat minder. Na een paar minuten komt Berg-Op op 4-2 na een corner. Dat blijkt slechts een accident de parcours. Nog geen vijf minuten later zet MC Patron de 5-2 eindstand op het scorebord. De thuisploeg komt amper nog in gevaar. De keeper gooit alles in de strijd om geen doelpunt meer tegen te krijgen. Met gevaar voor eigen lijf en leden, maar ook dat van zijn centrale verdediger. Met deze overwinning blijft HOV stijgen in het klassement. Volgende week wacht Bertem-Leefdaal.