Tempo versnelling in de 2de helft leidt naar vlotte zege

Scheidsrechter

Peter Ebraert

Accommodatie

Onbekend

De eerste helft van deze wedstrijd is er een om vlug te vergeten. Een zeer laag wedstrijd tempo in de beginfase resulteert nauwelijks in uitgespeelde kansen. De beste is nog voor Lams van de thuisploeg maar zijn kopbal gaat van dichtbij over. Diezelfde Lams mag nog eens aanleggen binnen de backlijn maar schiet ook die wenkende kans over.
Kort voor de pauze wordt een kopbal van Koen van de lijn gekeerd en wij gaan dus rusten met een 0-0 tussenstand.

Na de pauze komt HOV met andere bedoelingen uit de kleedkamers. In de 51ste minuut wordt Gert foutief gestuit in de grote rechthoek en Lode knalt de toegekende strafschop binnen en 0-1.
De taak van de bezoekers wordt vergemakkelijkt door een tweede gele kaart voor Donye na 57 minuten.
Huizingen, nu numeriek in  de minderheid, kan geen vuist meer maken. De thuisploeg wordt kort voor het einde nog twee keer gepakt op een counter door Siemen, die twee keer alleen voor Levacq, beheerst en laag binnenschiet 0-2 en 0-3.
Een zwaar verdict voor de thuisploeg maar de overwinning is wel verdiend.
Dinsdagavond is er dan de oefenpot tegen Tempo Overijse en zondag wordt er verder gebekerd tegen VV. Kester Gooik.