Bezoekers houden 40 minuten stand met 10 man

Datum

15 augustus 2021 16:00

Accommodatie

Onbekend

HOV begint goed aan de wedstrijd en staat na 6 minuten 2-0 voor. Eerst kopt Jarne een hoekschop van Maxime van dichtbij tegen de touwen en vervolgens onderschept de Veltemse N°10 een terugspeelbal en het staat 2-0.
De thuisploeg laat het tempo wat zakken en de bezoekers milderen ook na hoekchop en een kopbal in de 22ste minuut tot 2-1.
Wemmel wordt dan de betere ploeg en Stef moet een paar keer plat maar heeft geen verhaal tegen een schot in de kruising van Collyns.
We gaan rusten met een juiste 2-2 stand.

Na de pauze laat de thuisploeg zich al onmiddellijk verrassen op een counter en het staat 2-3.
Even later vallen de bezoekers met 10 na een tweede gele kaart.
HOV eist nu wel het overwicht op maar achtereenvolgens Yarne en de ingekomen Lander kunnen van dichtbij niet scoren.
Ook Gilles mist nog de kans op de gelijkmaker en een steriel overwicht van de thuisploeg in het laatste kwartier levert niets op.
De bezoekers treffen in de omschakeling nog eens de onderkant van de lat maar het blijft bij een 2-3 thuisnederlaag.
Zondag wacht dan het bekertreffen in Huizingen om 1800 uur maar vooreerst is er nog het vriendschappelijk treffen woensdag om 1930 uur in en tegen Betekom.