Onbekend

De wedstrijd begint aan een laag tempo en de eerste kans is voor HOV.
Tim gaat zijn mannetje voorbij op rechts en bereikt Adriaens in het centrum maar deze besluit in één tijd naast de verkeerde kant van de paal.
Het blijft dus 0-0.
Even later is het toch raak. In de 25ste minuut is er opnieuw een voorzet van Tim deze keer vanop links en Lode devieert aan de eerste paal binnen en 0-1.
De thuisploeg herstelt dan het evenwicht maar combineert veel te traag en uitgesponnen om gevaarlijk te zijn. We gaan dus met een 0-1 tussenstand rusten.

De tweede helft begint aan een laag tempo maar rond de 65ste minuut duwt HOV even door en dat resulteert in een 0-3 stand.
Eerst is er Gilles die vanop rechts Siemen bereikt en deze besluit tussen de benen van de thuisdoelman in doel 0-2.
Even later verzilvert nieuwkomer Fabrizio een afgeweerde bezoekende aanval in het lege doel.
In het laatste kwartier steekt de thuisploeg even de neus aan het venster en de bezoekende doelman moet twee keer redding brengen op een kopbal en een grondscherend schot.