Datum

28 november 2021 17:00

Accommodatie

Onbekend

Na een 1 op 9 is Veltem op zoek naar een nieuwe overwinning. Kessel-lo staat 5e, dus geen eenvoudige opgave. Zeker met grote blessureleed bij de thuisploeg.

Twee weken geleden kreeg Veltem een lichte penalty niet. Deze week krijgt Veltem een strafschop na contact van David Delhoux met de doelman van de uitploeg. Van Hove zette de 11-meter feilloos om. Na een kwartier spelen was het even alleen 'Daan' wat de klok sloeg. Daan Verheyen loopt slim vrij en schiet de perfect getrapte corner van Daan Vanherle binnen. De eerste helft blijft Veltem baas. Met nog vijf minuten te spelen in de eerste helft scoort Kessel-lo de aansluitingstreffer. De groen-witten gaan met een verdiende 2-1 voorsprong de rust in.

De tweede helft gaat meer heen-en-weer. Beide ploegen creëren veel kansen. Al valt de eerste goal van de tweede helft pas in minuut 72. De spits van Kessel-lo gaat over het been van D'hondt. De strafschop kan niet gestopt worden door Vanstraelen. De drie punten lijken even weg, maar enkele minuten later zet Crispeyn de 3-2 eindstand op het scorebord, door de bal via de paal binnen te schieten.
Door de overwinning wipt Veltem naar een gedeelde 8ste plaats. Volgende week wacht een nog moeilijkere opgave, dan staat de verplaatsing naar de ongeslagen leider Kortenberg op de kalender.