Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

HOV morst met kansen in de eerste helft en krijgt bijna het deksel op de neus in het wedstrijdeinde.

Onbekend

Beide ploegen hebben elk één speelhelft gedomineerd en dus eindigt deze wedstrijd op een logisch gelijkspel. HOV had voor de pauze de beste kansen maar komt op het einde van de wedstrijd nog goed weg wanneer Xander een bal van de lijn kan keren nadat Stef verslagen was.
De strijd voor het behoud gaat dus verbeten verder met nog drie wedstrijden voor de boeg.

HOV begint het best aan de wedstrijd en na 10 minuten wordt een schot van Nabil aarzelend in hoekschop geweerd door de thuisdoelman.
Het volgende kwartier is er dan veel middenveld spel tot dat Stef een schot van De Cuyper in de korte hoek moet redden. Dan wordt HOV de meest dreigende ploeg en is vooral gevaarlijk op hoekschoppen. Maar achtereenvolgens Lode en Xander vinden de goede richting niet met hun kopballen die naast en over het doel gaan. In de 35ste minuut wordt Nabil vrijgespeeld maar hij knalt de wenkende kans over het doel. Stef moet nog een schot pareren van De Cuyper en Gert besluit aan de overkant in het zijnet. Wij gaan dus rusten met 0-0 en daar mag vooral de thuisploeg niet over klagen.

Na de pauze zijn de rollen omgekeerd. Grimbergen is nu de beste ploeg en speelt het meest op de helft van de bezoekers. Echte uitgespeelde kansen kan de thuisploeg ook niet bij elkaar voetballen. HOV prikt sporadisch tegen en vooral op de centers van Cederic, moet de thuisverdediging alert blijven.
In de 60ste minuut pareert Stef opnieuw een laag hard schot van De Cuyper. In de allerlaatste minuut wordt het toch bijna 1-0 maar Xander staat zijn doelman bij op de lijn na een laag schot vanop rechts. Het wordt dus een billijke 0-0 uitslag waar iedereen mee kan leven.
Zondag moet HOV volop aan de bak tegen Houtem.