Kansarme wedstrijd eindigt op scoreloos gelijkspel

Scheidsrechter

Simon Allcock

Accommodatie

Onbekend

Veel sensatie heeft deze wedstrijd niet gebracht. Beide verdedigingen zijn voortdurend de baas over de aanvallers in beide kampen en zo eindigt deze wedstrijd in een billijk gelijkspel.
De eerste halve kans is voor Gil die een voorzet van Cederik overkopt. Bierbeek antwoordt met een ver schot van Puttevils, gemakkelijk gepareerd door Stef. Dan komen er een paar halve kansjes voor HO Veltem die telkens afegeblokt worden door de bezoekende verdediging.
De beste kans komt er in de 40ste minuut voor Hendrickx die volledig vrijgespeeld in het centrum, de bal te centraal kopt om Stef te verrassen. We gaan dan ook rusten met een 0-0 ruststand.

Na de pauze is het eerste kwartier voor Bierbeek en opnieuw Hendrickx mist een teruglegger vanop rechts. Even later kopt Jarne een vrije trap van Cederik aan de achterste paal over.
In de 70se minuut duwt Thomas Lauwers een voorzet vanop rechts naast de verkeerde kant van de paal.
In de 75ste minuut kopt Koen een voorzet van Cederik over het doel.
In de 82ste minuut wordt Gilles aangetikt in de strafschopzone maar de scheidsrechter oordeelt de fout te licht voor de zwaarste sanctie.
In de allerlaatste minuut is Stef alert op een schot vanop rechts en zo eindigt deze kansarme wedstrijd op een 0-0 en loopt Veltem een puntje uit op de concurrentie.
Zondag volgt de verplaatsing naar Grimbergen.