HOV laat de kans op de gelijkmaker liggen in de laatste 10 minuten

Scheidsrechter

Joery Vanloey

Accommodatie

Onbekend

De leiders beginnen sterk aan de wedstrijd en Stef moet al onmiddelijk aan de bak om een vrije trap te pareren.
HOV reageert met een snelle counter van Gilles en de voorzet vanop links wordt door Jarne op een verdediger besloten. Kampenhout probeert in de beginfase met lange ballen zijn snelle spitsen te bereiken maar de bezoekende verdediging geeft geen krimp.
De verdere eerste helft zijn de twee ploegen in evenwicht en er is weinig verschil in het voetbal van de leider en de derde laatste in de stand.
Toch komt de thuisploeg bijna op voorsprong want in de 30ste minuut wordt een voorzet van Brusk tegen de buiten kant van de paal gedevieerd. Er is ook nog wel een dubieus ingrijpen van Heyvaert op Anton maar de scheidsrechter vindt het te licht voor een strafschop en wij gaan dus rusten met een 0-0 brisscore.

Na de pauze verwacht iedereen druk van de thuisploeg en die komt er ook. De bezoekers denken te vroeg aan een puntje en voetballen nog te weinig naar voren. Deze druk van Kampenhout houdt 25 minuten aan.
Niet dat de thuisploeg open kansen bijeen voetbalt maar in de 69ste minuut kopt de ingekomen Robby Van Hamel een onnodig toegestane hoekschop binnen en 1-0.
Nu krijgen wij een omgekeerd wedstrijd beeld. Kampenhout voetbalt opeens niet meer doelgericht en HOV drukt de thuisploeg op haar eigen helft terug. Dit levert 3 loepzuivere kansen op in de laatste 10 minuten.
Eerst kopt Xander van dichtbij een hoekschop over. Even later vergeet Gert een voorzet aan de achterste paal van Céderic binnen te duwen. In de 90 minuut redt doelman Bilat spectaculair een deviatie na hoekschop.
In de 92" redt Stef nog een vrije trap en dit is het laatste wapen feit van een wedstrijd die HOV niet diende te verliezen.
Zondag wacht de verplaatsing naar Out-Hoegaarden.