HOV dicht bij de overwinning maar een gelijkspel is de juiste uitslag.

Scheidsrechter

Alexzander Zharkov

Accommodatie

Onbekend

Tervuren eist in de eerste minuten het meeste balbezit op maar HOV is het gevaarlijkst op een hoekschop wanneer Gilles met een kopbal de paal treft.
Verder verloopt de eerste helft in evenwicht met iets meer balbezit voor Tervuren Duisburg. In de 29ste minuut valt dan ietwat verrassend de 1-0.
Een afstandschot van Zaidi gaat iet wat gedragen door het windvoordeel naast de paal binnen en 1-0.
De bezoekers repliceren bijna onmiddellijk en na 35 minuten hangen de bordjes terug in evenwicht. Anton is goed gevolgd en duwt een lage voorzet van Gilles aan de achterste paal binnen en 1-1.
Stef redt dan nog een afstandsschot naast de paal en doet dit nog eens over in de 44ste minuut en dus gaan we rusten met 1-1.

In de tweede helft gebeurt er lange tijd niets maar dan worden de bezoekers gevaarlijk. In de 60ste minuut wordt een kopbal van Jarne van de lijn gekeerd. In de 66ste minuut is het toch bingo voor de bezoekers. Xander duwt van dichtbij een rebound binnen na een vrije trap die door Hannon gelost wordt en 1-2.
Lang kunnen de bezoekers deze voorsprong niet vasthouden want 5 minuten later wordt een hoekschop door de ingevallen Pirotte binnengekopt en 2-2.
Beide ploegen krijgen dan nog kansen op de overwinning maar de besten zijn voor de bezoekers. Jarne kopt een vrije trap aan de achterste paal nipt naast en Koen besluit een volley over het doel.
Stef redt nog een schuin schot van Glisic.
Ook Pirotte mag nog eens vrij op doel koppen maar mist ook volledig zijn richting. Zo eindigt deze wedstrijd op 2-2 en met elk een puntje  schiet geen van beide ploegen iets op.
Zondag wacht dan voor HOV de thuiswedstrijd tegen Aarschot.