Scheidsrechter

Dieter Porton

Accommodatie

Sportcomplex Ivo Van Damme

Na een gelijkopgaande wedstrijd komt de meest dreigende ploeg HOV na 65 minuten toch op voorsprong.
Even hangt zelfs de 2-0 in de lucht en lijkt alles onder controle voor de groen witten. Een tweede gele kaart in de 70ste minuut wordt door de bezoekers echter ten volle benut. Dank zij de numerieke meerderheid wordt er eerst gelijk gesteld. In de 90ste minuut gaan ze zelfs met een afgeweken schot met de volle buit aan de haal.

Na een aftasten van beide ploegen in de eerste 10 minuten komt het eerste schot van de bezoekers wanneer De Cuyper van ver naast schiet.
Dan neemt HOV het tweede kwartier voor zijn rekening en in de 25' schiet Jarne een teruglegger van Gilles op links, naast de lege kooi.
Het tempo van de wedstrijd gaat nu naar omhoog, en de bezoekers krijgen meer greep op de wedstrijd.
De beste kans is echter aan de overzijde wanneer Brecht een teruglegger van Gilles van dichtbij overknalt.
Wij gaan dus rusten bij 0-0.

HOV komt het best uit de kleedkamers en Jarne kopt een voorzet vanop links al onmiddellijk via de rug van een verdediger in hoekschop.
Even later kopt Lode een vrije trap rakelings naast.
In de 65' komt de thuisploeg toch op voorsprong. Gilles, diep gestuurd op links, knalt in twee tijden voorbij Belin en 1-0.
Dan volgt een tweede gele en dus rode kaart voor Gilles en Grimbergen zet nu met scherpe aanvallen druk op de thuisverdediging.
De 1-1 volgt er na individuele actie van M'Rabet met een mooie krulbal naar de verste paal in de 76 ste minuut.
In de allerlaatste minuut volgt dan de 1-2 via een afgeweken schot van Van Muylders.
Een zwaar verdict voor een nochtans verdienstelijke thuisploeg die met lege handen achterblijft.
Zondag wacht dan de moeilijke verplaatsing naar het geoliede Wambeek-Ternat.