Thuisploeg laat de zege in slotminuten ontglippen

Scheidsrechter

Geert Denoodt

Accommodatie

Onbekend

HOV was op 5 minuten van zijn eerste zege maar laat zich met een gericht afstandschot in de slot minuten toch nog verrassen.
Niet dat dit onverdiend was voor de bezoekers maar als je er zo dicht bij bent.....
De wedstrijd zelf begint met een kwartier aftasten van beide ploegen. Het is Tervuren dat het eerste gevaarlijk is langs Glisic die langs de verste paal naast schiet.
HOV antwoordt in de 20ste minuut met een kopbal die van de lijn wordt gehaald door een verdediger.
De wedstrijd is dan tot aan de rust in evenwicht met weinig uitgespeelde kansen en wij gaan dan ook rusten met een 0-0 ruststand.

De eerste 15 minuten van de tweede helft zijn voor Tervuren, maar een goede thuisverdediging houdt stand. Het is zelfs de thuisploeg die op voorsprong komt met een kopbal van Xander aan de achterste paal na een vrije trap van Koen op de linkerflank en 1-0.
De bezoekers reageren maar worden goed van het doel weggehouden behalve een kopbal van opnieuw Glisic die rakelings overgaat.
Juist als alle thuis supporters beginnen te geloven dat de eerste 3 punter eraan komt haalt Azzeddine uit van buiten de backlijn.
Zijn schot gaat via de paal en de rug van Stef in doel en 1-1 op de valreep.
Niet onverdiend maar toch ontgoochelend al dient gezegd dat het niet de beste wedstrijd van HOV was.
Zondag wacht dan de verplaatsing naar Aarschot.