Bezoekers het dichtst bij de overwinning

Scheidsrechter

Patrick Cuypers

Accommodatie

Onbekend

De thuisploeg heeft het eerste kwartier het meeste balbezit maar het is HOV dat na 15 minuten de eerste kans krijgt. Jarne kopt een voorzet van Koen aan de achterste paal nipt naast. Nabil ziet even later hoe zijn schot wordt geparareerd door doelman Vervecken.
Melsbroek laat zich niet onbetuigd en Stef moet een schot uit zijn doel ranselen.
Na 30 minuten komen de bezoekers verdiend op voorsprong: Gilles neemt een bal in het centrum aan, draait rond zijn as en schiet laag met de rechter in de verste hoek binnen en 0-1.
Een afstandschot wordt dan schitterend vanonder de lat over getipt door Stef. In de 45ste minuut wordt nog een goal terecht afgekeurd van Gilles en wij gaan rusten met een verdiende voorsprong voor de bezoekers.

Na de pauze krijgen wij het symbolische eerste kwartier waarin de thuisploeg haar wil opdringt en met een laag schot vanop rechts. Veel kansen kan de thuisploeg niet afdwingen en toch komt ze op gelijke hoogte. Een center vanop links wordt even gelost door Stef en door Esteban binnengeduwd en 1-1.
Iedereen verwacht dan een beetje een ineenstorting van de bezoekers maar de mannen van Chris rechten de rug en worden terug licht dominant.
Dit resulteert in nog twee grote kansen: eentje voor Gilles die vanop de rand van de backlijn overknalt en eentje voor Koen, die vrijgespeeld door een alom tegenwoordige Nabil, in de handen van de lokale doelman besluit.
Melsbroek slaagt er niet meer in om nog iets af te dwingen en mag tevreden zijn met een gelijkspel.
Zaterdagavond wacht dan voor HOV de belangrijke 6 punten wedstrijd tegen Tervuren-Duisburg.