Verdiende zege voor snedige en efficiënte bezoekers

Scheidsrechter

Thierry Vandermeulen

Accommodatie

Sportcomplex Ivo Van Damme

De eerste helft is gelijkopgaand zonder veel kansen. HO moet eigenlijk voorstaan maar doelman Niclaes pareert met een geweldige refleks een omhaal van Tim. De ruststand is dan ook 0-0.

De bezoekers zijn de betere ploeg in de 2de helft en komen op voorsprong via een schot in de winkelhaak van Govaerts. HO dringt aan maar de bezoekers zijn gevaarlijker. Een schot springt via de onderkant van de lat terug in het veld. Toch wordt de score verdubbeld.

D'Hoore kopt aan de achterste paal binnen.

Op de counter wordt het zelfs nog 0-3 via Houben. Verdiende overwinning voor de bezoekers maar de score is overdreven.